Kekok bila menulis blog.

Hi. Fuhh dh lama tak menulis. Asal nak menulis je mesti delete balik. Post yg lama2 pown dah selamat delete. Atas alasan yang tak munasabah langsung. Malas nak cite panjang2. Tak lama je nak masuk 20an. Tua dah rasa dan kena bertanggung jawab berdikari sendiri. Perlu fikir matang dalam membuat keputusan. Entah kenapa bila kerja pulau ni rasa macam something yang baik berlaku. Entah kenapa rasa happy tu lain macam. Alhamdulillah rezeki sentiasa bertambah. Rasa brsyukur teramat sangat. Jumpa kawan2 yang sudah ku anggap sebagai keluarga. Minum dan bersembang tak ingat dunia. Even time hari yang sibuk kena kemas bilik in out dorg still datang tolong walaupun bilik dorang sendiri tak siap. Duhh ni yang buad terharu. Penah sekali tu Sultan Johor nak masuk sini ngam plk time tu bilik in out 26 bilik. Pehh tak pernah2 semput tetiba rsa mcm nk semput. Nasib baik dorg dtg tlg kemas bilik. Rasa macam nak cerita panjang pasal moment2 yang best. Dekat sini memang banyak pengalaman yang tak boleh diucap dengan kata-kata. Banyak sangat nak diluahkan tapi takpe slow2 dlu. Rasa kekok bila menulis balik. Dah bertahun tinggal kan blog ni. Rasa teringin nak menulis balik macam dlu. Tapi inshaaAllah post akan datang akan cerita dari awal pasal kerja baru.